2015. január 30., péntek

Tonhalas szendvics jalapeño paprikával



Aki szereti a tonhalat (na és az egyéb összetevőit ennek a szendvicskrémnek) annak kötelező kipróbálni ezt a receptet! Számomra csupa olyan dolog van benne, amiket imádok, nem is tudok csak szuperlatívuszokban beszélni róla. Arról nem beszélve, hogy nem csak finom, de egészséges is. Na és a titkos hozzávalóra is fény derül a receptből! ;-)


Hozzávalók:
1 konzerv tonhal (nem aprított!!)
2 teáskanál kapribogyó felapírtva
1 evőkanál jalapeño paprika (szeletelt, zöld, csípős, savanyított) felaprítva
1-2 evőkanál majonéz
1 keményre főzött tojás felkockázva
1 evőkanál friss petrezselyem felaprítva
a titkos hozzávaló: 1 evőkanál a jalapeño paprika levéből

A hozzávalókat összekeverjük és hűtőbe téve egy kicsit hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. 
Szendvicsnek, falatkának (akár pirított kenyérre), tetszőlegesen zöldsalátával vagy friss zöldségekkel is fogyasztható.


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails