2010. november 14., vasárnap

Tojásrántotta pirított kolbásszal és zöldhagymával


Egy egyszerű tojásrántottát is fel lehet dobni egy kis kolbásszal, amit zöldhagymával együtt pirítunk meg. Izgalmasabb szerintem ha nem keverjük össze a tojással, hanem a tetejére tesszük és úgy tálaljuk.

Hozzávalók:
tojás
kolbász
zöldhagyma

bors

A kolbászt felkarikázzuk és egy teflon serpenyőben megpirítjuk mindkét oldalát. Kiszedjük őket, majd a karikára vágott zöldhagymát is megfuttatjuk a serpenyőben. Ha elkészült, akkor ezt is kiszedjük és mehet a serpenyőbe a felvert tojás is, amiből a szokásos módon elkészítjük a rántottát és ízesítjük.
Tányérra szedjük a tojást, majd a tetejére halmozzuk az összekevert kolbászt és hagymát.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails